Varför finns bredbandslista?

Bredbandbandslista.se har utvecklats från att vara en ganska så simpel sajt där vi listade några bra bredbandsleverantörer till att bli Sveriges bästa jämförelsesajt för bredband. Orsaken till det är att vi själva saknade en riktigt bra sajt som jämförde bredband efter en mängd olika kriterier, såsom bindningstid, datamängd och hastighet.

Därför är vi bättre

När du söker efter ett bredband på andra stora jämförelsesajter på nätet kan du som bäst göra en sökning efter bindningstid och hastighet. Du kan inte söka efter enbart bredband som inte har någon bindningstid eller bara söka på fasta bredband eller mobila bredband som du kan göra här på bredbandslista.se. Vi har alltså skapat en bredbandssajt som är något utöver det vanliga och som gör det extremt lätt för dig att hitta ett riktigt bra bredband som passar bäst för just dina behov.

Men du kan göra oss ännu bättre!

Som du säkert har sett ger vi dig en utförlig information om samtliga bredbandsleverantörer under rubriken ”operatörer” i menyn ovan.  Där listar vi dessutom alla operatörers olika bredbandslösningar med detaljerad information vilket är bra för dig som är intresserad av en specifik bredbandsoperatör. Men just du kan faktiskt göra vår sajt ännu bättre för nästa besökare genom att skriva ett litet omdöme om operatören (det räcker med någon rad) och sätta betyg när det gäller helhetsupplevelse, täckning, hastighet och support, det behöver inte ta mer än 1 minut.

Anledningen till att vi inte själva ger några omdömen och sätter några betyg är att det blir mer trovärdigt om du som besökare gör det istället. Då slipper vi en massa diskussioner om att vi är partiska och försöker lura våra kunder att vända sig till en specifik operatör. Dessutom är det faktiskt ni därute som bäst känner till hur just era bredbandsuppkopplingar fungerar.